perjantai 16. tammikuuta 2015

Custom Rochelle

Minä kokeilin tänään tehdä vesiliukoisilla puuvärikynillä vanhalle Rochelleni uuden naaman. Omasta mielestäni onnistuin ihan hyvin, vaikka olikin ensinmäinen kerta kun tein vesiliukoisilla puuvärikynillä nukelleni naaman. :)

Anteeksi että osa kuvista on huonolaatuisia!

Tässä on tyttösen naama. :) Halusin pitää Rochellen surullisen ja epävarman näköisenä. Sen takia tein hänelle myös kyyneleet. Itse pidän myöskin hänen tyhjistä silmistään, jotka kuvaavat paremmin hänen suruaan.

Oho! Olipas nyt syvällistä! :D
 Argg!! Kamerani on kyllä joskus niin ärsyttävä! -_- Huono laatu...

 Tämä kuva on suosikkini customistani. Hänellä on söpö asento, eikä kuva ole niin huonolaatuinen


 Tässä kuvassa näkyy parhaiten hänen kasvonsa ja surullisen ilmeensä.

 Minä luultavasti ompelen hänelle uudet vaatteet, mutta nyt ainakin väliaikaiseksi pidän hänellä tätä asukokonaisuutta. Harmi etten ehtinyt tänään ommella vaatteita.

 Kustomiltani menneisyydessä on revitty raa'asti hänen siipensä selästään jä hänen verensä on kuivunut hänen selkäänsä. Ehkä sen takia hän näyttää niin surulliseta ja epävarmalta...? Hmm..
Pakko myöntää mutta sain idean tähän maleficent-leffasta. Joka on muuten aivan mahtava!




Kertokaa kommenteissa mitä mieltä olitte mieltä kustomistani (Huomioikaa että tämä oli ensinmäinen kerta kun tein vesiliukoisilla puuvärikynillä nukelle naaman) ja ehdotelkaa nimiä!

Huomasin myös että blogillani on pian viisikymmentä lukijaa! Aivan uskomatonta! Minä vähän myös tässä ajattelin että sitten kun viisikymmentä lukijaa on täynä, voisin järjestää kuvakilpailun. Miltä kuulostaisi?

8 kommenttia:

  1. Siis tuo on aivan ihana x3
    Sun ekaksi customiksi toi on täydellinen ❤❤ Siis Ei Ees arvaisi ekaksi customiksi ku toi on niin kaunis ja omalaatuinen ♡.♡!
    ♡ I Love that Girl ♡
    T:Siniapila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan hirmuisesti!<333 Ihanaa että pidit kustomistani!

      Poista
  2. Aivan. Täydellinen. Kustomi! ♥ Olet todella taitava ja luova!! Rakastan tunnelmaa, jonka olet loihtinut Rochellen ylle.

    VastaaPoista